woensdag 17 september 2014

Hoi lieve mensen,

Het zal me zeer benieuwen of dit bericht op onze weblog komt.
We zijn na een lange hang en wacht reis in Phnom Penh aangekomen waar we vriendelijk zijn ontvangen door de VSO mensen.

Onze rugzakken zijn echter ergens in Parijs gebleven en al of niet doorgestuurd naar Thailand en of China waar ze natuurlijk ongewenst zijn en weer terug in Parijs of waar dan ook. Wij hebben ze niet en geen idee wanneer we ze wel zullen krijgen en dat is behoorlijk onhandig. Schone kleren en toiletartikelen zeer gewenst. Martin heeft inmiddels een scheermes gekocht want een 5 daagse baard gaat behoorlijk kriebelen in deze warmte. 33 C en regenachtig. :)
Internet werkt al of niet. Ons email programma wil gewoon in Nederland zijn en weigert een verbinding aan te gaan met een Cambodjaanse verbinding. Ik hoop dat Google mail wel werkt maar durf het nauwelijks te proberen. :) In ieder geval heb ik nu een internetverbinding (wifi hotel) maar voor hoe lang???? Het is ons 1x gelukt om Michiel te bellen maar nu vertelt de Cambodjaanse simkaart in de telefoon dat zijn nummer niet bestaat. Weer een suffe Puzzel erbij.????

We zullen zien. Al met al zijn we behoorlijk moe na twee lange dagen op het VSO kantoor doorgebracht te hebben met allerlei briefings informatie uren enz. enz.
Ons geheugen werkt nog niet zoals we willen en af en toe worden we chagrijnig van onze rugzakken en een falende laptop of internetverbinding (????) maar goed uiteindelijk zal alles wel op zijn pootjes terecht komen.

Nu zijn we moe en wat onthand maar we vertrouwen erop dat het wel goed komt. We hebben onze paspoorten en bankpassen, aardige Cambodjanen die ons proberen te helpen en een avontuur voor de boeg.

We houden jullie op de hoogte wanneer het me lukt om dit te uploaden tenminste :)))

2 opmerkingen:

  1. hoi Mart

    Vanochtend al geschreven maar dat was iets te vroeg. Gelukkig iets van jullie gehoord al had ik gehoopt dat het allemaal wat meer mee zou zitten. Hopelijk komt de bagage toch nog een keer in Cambodja Balen dat het mis is gegaan. Ik denk veel aan jullie Liefs en een dikke Knuffel
    Maja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. (straks) ook een hele mooie ervaring in jullie bagage, dus rijker. Hopelijk komt die andere bagage ook snel jullie kant op ;-) een goede opstart en een rijk avontuur toegewenst!

    liefs Erik en Ly

    BeantwoordenVerwijderen