zondag 7 februari 2016

Werk in uitvoering 






We hebben erg genoten van het bezoek van Maja en Anneke. Het is mooi dat zij Stung Treng met ons hebben gedeeld.  Het bekijken en lezen van een blog geeft een aardig idee over het hoe en wat van ons leven in Cambodja maar het daadwerkelijk aanwezig zijn levert een extra dimensie.
Temperatuur, lucht, stof, malariapillen en darmen spelen ieder hun eigen rol in hun Aziatische Cambodja ervaring.

Maar, sorry Maja en Anneke, het is nog wachten op een vakantieblog. Een grote hoeveelheid foto’s en videomateriaal staat in de trage laptop te wachten om verwerkt te worden. Martin heeft tijdens de bruiloft van Kosal en Vichary veel materiaal geschoten om, op verzoek van Kosal, deze dagen voor hen met een westers oog te registreren.
Erg eervol, mooi en boeiend om alle rituelen te volgen maar een hele klus om die fraai vorm te geven.



De ochtend na het bruiloftsfeest is Martin op de minivan gestapt naar Siem Reap om zijn zus en nicht in Cambodja te verwelkomen en nu zij na twee weken weer terug in Nederland zijn heeft hij opnieuw een extra bulk ruw materiaal in de laptop verzameld.
Ja Pieter, erg leuk om videomateriaal te verzamelen. Het rondreizen met Maja en Anneke is voor Martin een mooie gelegenheid om ook andere beelden dan
Stung Treng te filmen.
Angkor tempels, Phnom Penh en Killing Fields hebben geen haast maar de bruiloft is iets wat niet langer uitgesteld kan worden.



En tjonge jonge dat valt niet mee.

800 foto’s terugbrengen tot 250 bruikbare is nog tot daar aan toe maar 300 losse brokjes video aan elkaar prutsen tot een ½ uurtje film is heel wat anders. Een foto acceptabel bewerken lukt wel in een minuut maar een minuut film ……… aaaaaaaaaaaaaaah ……..

Kortom





…………..  WERK IN UITVOERING …………




  
 wordt vervolgd .......


en een gelukkig chinees nieuwjaar voor u allen.






Li Hai

Geen opmerkingen:

Een reactie posten